Koronavírus

Információk és változások

A Magyarországon először, igazoltan 2020 március 04.-én megjelent újtípusú koronavírus (Covid-19) járvány rengeteg változást hozott mindennapjainkba. Az életünk minden területére kiható intézkedések természetesen nem kerülték el vállalkozásunkat sem. Szeretnénk most Önökkel pár lényeges információt megosztani ezen változásokról, illetve az intézkedéseinkről, melyek az Önök és saját magunk biztonságát egyaránt szolgálják ebben a nehéz időszakban.

Az első lényeges változásra 2020. március 16.-án került sor. Ezen a napon kormányunk elrendelte, hogy a kereskedelmi tevékenységgel foglalkozó vállalkozások 15 óra után már nem fogadhatnak ügyfeleket. Ennek következtében nyitvatartási időnket megváltoztattuk!
Hétköznapokon 7:30-tól 15:00-ig várjuk Önöket szélvédőik, autóüvegeik szervizelésére. Fontos információ, hogy a javításra, cserére hozott járműveket a járvány ideje alatt nem tudják a helyszínen megvárni. Valamint kérjük Önöket, hogy az elkészült gépkocsikért legkésőbb 14:45-ig jöjjenek vissza szervizünkbe. Amint az autó elvihető állapotba került, telefonon értesítjük Önöket.

2020 március 28.-án lépett hatályba a kijárási korlátozásokról szóló kormányrendelet, mely szerint mindenki csak alapos indokkal hagyhatja el otthonát. A rendelet 4. § p) pontja kimondja, hogy a gépjármű- és kerékpárszerviz, a mezőgazdasági és erdészeti gépek és berendezések javításával kapcsolatos szolgáltatások igénybevétele ilyen, alapos indoknak minősül. Ebbe természetesen beletartozik a gépjármű autóüvegeinek cseréje, vagy szélvédőjének javítása is.

A hivatalosan elvárt rendelkezéseken felül mi magunk is igyekszünk különböző óvintézkedéseket tenni a biztonságos működés érdekében. Minden, ügyfelek által elérhető helyiséget naponta többször fertőtlenítünk.
A szervizünkbe hozott gépjárművek belső terét két lépésben fertőtlenítjük a munka megkezdése előtt, illetve befejezése után egyaránt:

  • műanyag és bőrbarát szerrel kezeljük az utastér elemeit (kormánykerék, sebességváltó, ajtó kilincsek, műszerfal).
  • a gépjármű légterét egy speciális, antibakteriális szerrel fújjuk be, mely képes elpusztítani a baktériumokat, gombákat és vírusokat. Az oldat textil barát, igy az ülésre kerülve sem hagy nyomot.
  •  

Vigyázzunk egymásra!

Autoglas Győr Kft.