Szélvédő javítás

Megbízható, mégis olcsó szélvédő javítás, rövid idő alatt, Casco biztosításra is…

Abban az esetben, ha a gépjármű szélvédője valamilyen módon megsérül, a sérülés mértéke, mérete és elhelyezkedése nagymértékben meghatározza annak javíthatóságát. Telefonon történő elbeszélés alapján sokszor nehezen dönthető el, hogy az adott sérülés javítható-e vagy mindenképpen szélvédő cserére van szükség. A legjobb, ha a szélvédő szemrevételezését követően mi magunk dönthetjük el, hogy melyik megoldást javasoljuk Önnek. Amennyiben a szélvédőn több javításra szoruló kőnyom is található, a darabárak csökkenhetnek!

Casco biztosítással rendelkező ügyfeleink részére a szélvédő javíttatása teljesen ingyenes. A szélvédőn végzett, biztosításra történő javítási munka önrész és bónuszmentes. Társaságunk a legtöbb magyarországi biztosítótársaság helyszíni kárfelvételi jogával rendelkezik, minek köszönhetően a javítással történő kárrendezési folyamatot elvégezzük Ön helyett. További információkért keresse fel a Casco kárügyintézés aloldalt.

Szélvédő Javítás
soron kívül

Megbízható, mégis olcsó szélvédő javítás, rövid idő alatt, Casco biztosításra ingyen

Tudjon meg többet

Autóüvegezés GyőrbenAutoglas Győr Kft.

Fontos!

A szélvédőn keletkezett sérülést minél előbb ragassza le átlátszó cellux-al, keresztben és hosszában egyaránt. Ez megvédi a sérülést a különböző szennyezőanyagoktól, illetve az esetleges nedvességtől. A nedves területet kiszáradásig nem tudjuk megfelelően javítani.